Nieuwe website voor Ju-Jitsu Keerbergen

2018 is het jaar van vernieuwingen voor Ju-Jitsu Keerbergen VZW

Nieuwe website voor Ju-Jitsu Keerbergen

2018 is het jaar vol met vernieuwingen voor Ju-Jitsu Keerbergen VZW. We hebben niet alleen een nieuwe prachtige gerenoveerde vechtsportzaal, maar we hebben eindelijk ook een nieuwe website. Op de zaal hebben we 11 jaar moeten wachten, op de nieuwe website maar 8 jaar :-)

Waarom heeft de site zolang op zich laten wachten? Een goede vraag, zeker als je weet dat onder de trainers, bestuur en de leden er mensen zijn die de technische kennis beschikken.

Dit heeft puur met onze prioriteiten te maken. Wij beseffen dat een site heel belangrijk is voor het uiterlijke en de communicatie.

Maar wij vinden het veel belangrijker dat onze trainers hun tijd steken in het belangrijkste, namelijk in onze sport, trainen, lesgeven en bijleren. Iemand betalen voor een nieuwe site willen we ook helemaal niet, omdat het geld altijd integraal terug naar de leden en de club moet gaan. Maar kijk na 8 jaar hebben we toch eindelijk eens tijd gevonden :-) Al een geluk dat mei zoveel feestdagen heeft.

Mochten jullie nog feedback hebben om de website beter te maken, aarzel dan niet om ons te contacteren.

Blijf onze nieuwe site in het oog houden want naast verbeteringen gaan we onze site ook veel beter up to date houden met nieuwtjes.

Sportieve groeten,

Het bestuur