Einde seizoen 2019

Einde seizoen 2019

Einde seizoen 2019

Geachte,

We zijn spijtig genoeg weeral aan het einde van het sport seizoen gekomen.

Het einde van het seizoen betekent ook dat we over de betaling van volgend seizoen moeten praten. Het lidgeld zal hetzelfde zijn als vorig jaar en we verhogen ons lidgeld dus niet. Indien u VOOR 1 augustus 2019 betaalt geven wij zoals altijd een mooie korting. Bij betaling voor 1 augustus 2019 is het bedrag voor de jeugd 165 euro en voor de volwassenen 215 euro. De prijs (vanaf 1 augustus 2019) is voor de jeugd 180 euro en voor de volwassenen 230 euro.

De betalingen kunnen gedaan worden op BE34 9794 2892 3190. Vergeet zeker uw naam niet bij de mededeling.

Hou er rekening mee dat indien je volgend schooljaar (september 2019) naar het 1ste middeljaar gaat, dat je dan bij ons ook naar de hoofdgroep (volwassenen) doorschuift.

Trooper

We willen graag ook nog even herinneren aan het feit dat we met de club een trooper pagina hebben.

Bezoek onze trooper pagina hier.

Hoe werkt Trooper?

Via onze pagina op trooper zijn enorm veel online shops te vinden, en wie via onze trooper pagina naar één van deze shops gaat en er een aankoop op doet, steunt zo onze club. Bij elke aankoop gaat er een kleine commissie naar onze club. Je hoeft hiervoor NIETS extra te betalen op het artikel dat u koopt. Als je zelf of iemand in het gezin, familie of vrienden veel online shopt zou het voor onze club fijn zijn dat ze dit voortaan via deze pagina doen. Hoe meer er via de pagina online shoppen des te meer wordt onze club financieel gesteund. Neem gerust eens een kijkje tussen de vele verschillende shops. Alvast bedankt en je mag dit gerust delen met al de personen die jullie kennen die vaak online shoppen.

Belangrijk detail is dat je zelf NIETS extra betaald, het zijn de winkels die een stukje van hun winst afstaan. De eerste € 75 die we “verdienen” zal trooper zelf bijhouden om hun kosten te dekken, vanaf dan gaat het geld naar onze club. Wij kunnen natuurlijk ook niet zien wie wat gekocht heeft en hoeveel uw totale bestelling. Trooper zorgt voor uw privacy.

Volg zeker onze FB-groep Ju-Jitsu Keerbergen VZW want hier zullen we jullie up-to-date houden. Bekijk regelmatig onze vernieuwde website op https://www.jujitsukeerbergen.be want al het laatste nieuws komt hier ook op. We vragen aan iedereen om hun gegevens bij te werken via gegevens.jujitsukeerbergen.be.

Bij vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.