Corona (April) - Geen training

Update corona april 2020

Corona (April) - Geen training

Beste vrienden, sporters, ouders, …

Gisteren is er weer update geweest rond de Corona maatregelen.
De huidige maatregelen worden verlengd tot 3 mei 2020, volgens mij persoonlijk is de kans groot dat deze nog verlengd worden vermits ze in Frankrijk al tot 11 mei 2020 gelden. De gemeente Keerbergen had reeds gezegd dat er geen sportieve activiteiten mogen tot 31 mei. Met de nieuwe maatregelen is er gezegd geweest dat er geen massa evenementen mogen tot 31 augustus 2020. Met deze gegevens is de kalender aangepast dat er geen trainingen zijn tot 31 mei 2020.

Hopelijk kunnen we snel onze trainingen hervatten maar ik vrees dat we stilaan rekening gaan moeten houden met dat ons sportseizoen zo goed als afgerond gaat zijn. Dit vinden we natuurlijk ZEER spijtig. Hou zeker onze website in het oog, we gaan jullie zo goed mogelijk op de hoogte houden.

Om elkaar toch te steunen in het sporten en elkaar uit te dagen wil ik graag een aparte What’s App groep maken. Hier zal ik dan regelmatig een uitdaging in posten en binnenkort kunnen we in ons eigen kot #Tabata doen. Wil je hier graag deel uit maken, contacteer mij dan even :-)

Als je wilt pronken met uw sportiviteit mag je onze club altijd taggen op instagram of posten op facebook.

Respecteer de regels, blijft gezond, blijf in uw kot en dan zien we elkaar snel terug.

Vanwege,

De trainers, het bestuur