Corona (Update Mei/Juni) - Geen training (Enkel online)

Update corona mei/juni 2020

Corona (Update Mei/Juni) - Geen training (Enkel online)

Beste vrienden, sporters, ouders, …

Eerst en vooral hou zeker onze website in het oog voor updates.

Zoals jullie weten mag er terug in open lucht gesport worden vermits je de regels goed volgt. Momenteel hebben wij als club beslist om dit niet te doen. Natuurlijk willen wij ook graag zo snel mogelijk terug sporten en actief bezig zijn maar de gezondheid primeert.

Als we terug buiten zouden trainen zou dit willen zeggen dat er maximaal 20 sporters aanwezig mogen zijn. Als we rekening houden met het aantal trainers zou dit concreet betekenen dat er maar een 16-tal leden aanwezig mogen zijn. De regels zeggen ook dat dit altijd dezelfde sporters moeten zijn of toch zoveel mogelijk. Dit wil dus zeggen dat we in onze club ongeveer 1/5 van de leden mogen ontvangen op deze training. Als club willen we openstaan voor iedereen en moet iedereen deze kans krijgen. Via onze online trainingen kunnen we wel iedereen deze kans geven.

Op de buitentrainingen moet je 1,5 meter afstand ten allen tijde bewaren (ook al behoor je tot dezelfde bubbel, dus bv zussen moeten deze afstand ook bewaren). Dit is heel moeilijk vol te houden. We hebben op FB, instagram, twitter al filmpjes zien passeren van andere clubs en sporten en op de meeste filmpjes zie je dat ze 1 of andere regel overtreden. Wij willen voor de veiligheid gaan en nemen dit risico niet.

Ook materiaal mag niet gedeeld worden (ook een fout dat je regelmatig op filmpjes ziet passeren) en ofwel moeten we beperkte trainingen geven zonder materiaal of moeten we aan onze leden vragen om een halve verhuis te organiseren.

Voorlopig lijkt ons het beste en het veiligste om online te blijven trainen. Voor vragen of informatie kan u zoals altijd terecht bij het bestuur / trainers.

Het bestuur en de trainers zitten deze week ook samen om het nieuwe seizoen voor te bereiden, blijf de site volgen voor de volgende updates.

Respecteer de regels, blijft gezond, blijf in uw kot en dan zien we elkaar snel terug.

Vanwege,

De trainers, het bestuur