AANPASSING - September Corona 2020

Aanpassing aan inschrijvingen en trainingsuren op donderdag

AANPASSING - September Corona 2020

Geachte leden,

Zoals jullie weten is er een beperking op het aantal +12 jarigen die in de vechtsportzaal aanwezig mogen zijn. Op donderdag traint de jeugd en de hoofdgroep samen in de zaal, hierdoor is er een beperking van 20 leden (ongeacht de leeftijd) in de zaal. Omdat we iedereen zoveel mogelijk trainingsopportuniteiten willen geven hebben we volgende aanpassingen gedaan.

Training op donderdag

Op donderdag hebben we de trainingen gesplitst.

Voor de kinderen (van 8 jaar tot en met 12 jaar)

  • Elke donderdag van 18:30 tot 19:30.

Voor de volwassenen(vanaf 12 jaar)

  • Elke donderdag van 19:30 tot 21:00.

Hierdoor hoeft de jeugd (-12 jaar) zich NOOIT in de te schrijven en kunnen er op donderdag steeds maximaal aantal mensen trainen. Dus tijdens hoofdgroep mogen er 20 volwassenen aanwezig zijn.

Deze aanpassing telt voorlopig voor September, Oktober en November.

Inschrijvingen

Alleen de hoofdgroep moet zich nu nog inschrijven voor elke training. De jeugdgroep nooit meer. Op onze kalender kan u een link vinden naar de inschrijving per training in september. De inschrijvingen van oktober zijn nog niet opengesteld. Als er 20 inschrijvingen zijn zou het formulier normaal automatisch gesloten moeten worden. Er is ook geen generiek formulier meer omdat er teveel foute datums ingegeven werden (dagen waarop er geen training was), deze fout wordt hierdoor dus ook vermeden.

In deze optiek is het dus belangrijk om het volgende de onthouden Inschrijven = AANWEZIG OP DE TRAINING want inschrijven is plaats innemen, dus als u niet komt opdagen is er iemand die onterecht niet kon komen trainen.

Bij het inschrijvingsformulier moet u nu verplicht een e-mail adres ingeven omdat je nu ook kan aangeven dat u een bevestigingsmail wilt ontvangen. Dit hebben we ook op aanvraag van sommige leden gedaan.

GDPR

De gegevens die u achterlaat op dit formulier zullen MAXIMAAL 2 weken bijgehouden worden vanwege de contacttracing. De enigste personen die toegang hebben tot deze gegevens zijn leden van het bestuur. Door een formulier per training te maken is het voor ons ook gemakkelijker om de juiste gegevens na exact 2 weken te verwijderen. Mocht u nog vragen hebben kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.

Opvolging

We volgen alles zo goed mogelijk op. Het kan dus zijn dat we de komende dagen nog wijzigingen doorvoeren zodat we zoveel mogelijk leden op de trainingen kunnen ontvangen. Mocht u zelf hints, tips of verbeteringen zien laat ze ons zeker weten.

Volg zeker onze FB-groep Ju-Jitsu Keerbergen VZW want hier zullen we jullie up-to-date houden. Bekijk regelmatig onze website op https://www.jujitsukeerbergen.be want al het laatste nieuws komt hier ook op.

Bij vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Vergeet ook uw lidgeld niet te betalen :-)

De prijs voor de jeugd is 180 euro en voor de volwassenen 230 euro. Dit omvat het lesgeld en de verzekering / inschrijving bij de federatie.

De betalingen kunnen gedaan worden op BE34 9794 2892 3190. Vergeet zeker uw naam niet bij de mededeling.

Trooper

We willen graag ook nog even herinneren aan het feit dat we met de club een trooper pagina hebben.

Bezoek onze trooper pagina hier.

Hoe werkt Trooper?

Via onze pagina op trooper zijn enorm veel online shops te vinden, en wie via onze trooper pagina naar één van deze shops gaat en er een aankoop op doet, steunt zo onze club. Bij elke aankoop gaat er een kleine commissie naar onze club. Je hoeft hiervoor NIETS extra te betalen op het artikel dat u koopt. Als je zelf of iemand in het gezin, familie of vrienden veel online shopt zou het voor onze club fijn zijn dat ze dit voortaan via deze pagina doen. Hoe meer er via de pagina online shoppen des te meer wordt onze club financieel gesteund. Neem gerust eens een kijkje tussen de vele verschillende shops. Alvast bedankt en je mag dit gerust delen met al de personen die jullie kennen die vaak online shoppen.

Belangrijk detail is dat je zelf NIETS extra betaald, het zijn de winkels die een stukje van hun winst afstaan. De eerste € 75 die we “verdienen” zal trooper zelf bijhouden om hun kosten te dekken, vanaf dan gaat het geld naar onze club. Wij kunnen natuurlijk ook niet zien wie wat gekocht heeft en hoeveel uw totale bestelling. Trooper zorgt voor uw privacy.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.