Oktober Corona 2020

Extra maatregelen voor golf 2

Oktober Corona 2020

Geachte leden,

We hebben van de gemeente een mail ontvangen in verband met de extra maatregelen die ze treffen in de bestrijding tegen de covid-19 pandemie. Zo werd beslist door het college om het douchegebruik in het sportcomplex op de Putsebaan en het atheneum niet langer toe te staan vanaf zaterdag 10/10/2020. Alsook vragen ze met aandrang het gebruik van de kleedkamers tot het absolute minimum te beperken.

Daarnaast blijft het dragen van mondmaskers verplicht in openbare gebouwen in Keerbergen alsook bij het bijwonen van sportwedstrijden zowel indoor als outdoor. Dus ook voor het kleine stukje dat je in de sporthal moet doen om onze zaal te bereiken moet je een mondmasker dragen. Een mondmasker is ook verplicht als je u verplaatst naar de toiletten. Alleen als we samen aandacht blijven hebben hiervoor, kunnen we streven naar een open sporthal waar gesport kan worden.

De cafetaria in de sporthal geopend blijven tot 1u aangezien zij de toelating hebben om eten te serveren.

Het belangrijkste preventiemiddel in de komende periode ligt bij ieder van ons. Was regelmatig uw handen: Er staat aan de ingang van de zaal ontsmettingsalcohol en tijdens de training heeft de club dit ook voorzien. Je kan gedurende heel de training constant uw handen gaan ontsmetten, beter 1 keer teveel dan te weining.

Verder vragen wij u zeker ons op de hoogte te houden bij ziekte (we behandelen dit altijd met het nodige respect voor de privacy).

Vergeet u niet in te schrijven voor de trainingen, de link kan u steeds op de kalender terugvinden.

WhatsApp

Wisten jullie dat wij een WhatsApp groep hebben waar de meeste van onze leden inzitten. Op deze manier kan er gemakkelijk en snel gecommuniceerd worden. Indien u graag hier lid van wil worden neem dan even contact op met ons.

Volg zeker ook onze FB-groep Ju-Jitsu Keerbergen VZW want hier zullen we jullie up-to-date houden. Bekijk regelmatig onze website op https://www.jujitsukeerbergen.be want al het laatste nieuws komt hier ook op.

Bij vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.