12 Oktober Corona 2020

Nieuwe maatregels Corona

12 Oktober Corona 2020

Geachte leden, Wij hebben via de krant vernomen dat indoor sporten waarbij de afstand niet gegarandeert kan worden niet meer mogen doorgaan. Zie bv HLN. De informatie die wij op dit moment hebben is dus zeer beperkt maar willen al wel zo snel mogelijk communiceren naar jullie. Er is voorlopig al een kort contact geweest met de gemeente Keerbergen.

Voor onze jeugdgroep is de impact zeer beperkt. Zij kunnen blijven sporten maar voor hun is de kleedkamer verboden. Dus zij zullen in kimono moeten arriveren.

Voor de hoofdgroep is de impact veel groter. Zij mogen GEEN contact meer hebben. We zijn momenteel verschillende opties aan het uitwerken en aan het bedenken. Morgen 13 oktober mag de training gewoon doorgaan. Daarna mogen wij trainen ZONDER contact.

Momenteel liggen volgende pistes open:

    1. We hebben de vraag reeds aan de gemeente gesteld of er buiten een tent / overdekking voorzien kan worden zodat wij buiten kunnen trainen (daar gelden andere regels)
    1. We blijven trainen maar volledig contactloos (mogelijks zal de training dan verkort worden naar 1 uur ofzo ipv 2 uur)

Heeft u zelf nog opties laat ze ons zeker weten. Wij houden jullie op de hoogte.

ONS HOOFDDOEL IS OM ZOVEEL MOGELIJK TE BLIJVEN SPORTEN / BEWEGEN

WhatsApp

Wisten jullie dat wij een WhatsApp groep hebben waar de meeste van onze leden inzitten. Op deze manier kan er gemakkelijk en snel gecommuniceerd worden. Indien u graag hier lid van wil worden neem dan even contact op met ons.

Volg zeker ook onze FB-groep Ju-Jitsu Keerbergen VZW want hier zullen we jullie up-to-date houden. Bekijk regelmatig onze website op https://www.jujitsukeerbergen.be want al het laatste nieuws komt hier ook op.

Bij vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.