Herfst-Kerst vakantie 2020

Trainen we in de vakanties?

Herfst-Kerst vakantie 2020

Kijk zeker altijd onze kalender na, hier kan je nakijken of het training is of niet.

Herfstvakantie

Deze gaat door in de eerste week van november, de training gaat door op dinsdag en donderdag. Op zaterdag 31 oktober en 7 november is er geen training vanwege de aspirant-initiator opleiding.

Kerstvakantie:

Tijdens de kerstvakantie is er GEEN training. De sporthal is op de meeste trainingsdagen gesloten. Na rondvraag in de club bleek de interesse om op de paar dagen dat de sporthal open was vrij beperkt waardoor we besloten hebben om heel de kerstvakantie niet te trainen.

WhatsApp

Wisten jullie dat wij een WhatsApp groep hebben waar de meeste van onze leden inzitten. Op deze manier kan er gemakkelijk en snel gecommuniceerd worden. Indien u graag hier lid van wil worden neem dan even contact op met ons.

Vanwege,

De trainers, het bestuur