28 Oktober Corona 2020

Maatregels Corona vanaf 28 oktober

28 Oktober Corona 2020

Geachte leden, ouders,

Vanaf vandaag gelden in Vlaanderen strengere regels vanwege corona. Voor meer informatie over de regels kan hier meer lezen. Deze regels zouden minstens 3 weken geldig zijn.

De gemeente Keerbergen heeft beslist dat tijdens de herfstvakantie vanaf zondag 1 november tot en met zondag 8 november het sportcomplex op de Putsebaan alsook de sporthal van het atheneum gesloten zijn, er worden enkel sportkampen voor -12 jarigen toegelaten. Als club begrijpen wij deze beslissing en hopen wij dat we samen corona snel kunnen verslaan

UPDATE Indoor sporten is vanaf heden ook verboden voor -12 jarigen, zie hier.

Welke impact heeft dit op onze club?

Vermits er sprake is dat de regels minstens 3 weken geldig zijn en de sporthal in de vakantie gesloten is, hebben wij beslist om alvast 2 weken alle trainingen on hold te zetten vanaf nu. Wij hopen zo snel mogelijk terug veilig in de club te mogen en kunnen sporten

Afgelaste trainingen:

Voor alle groepen zijn de trainingen dus afgelast tot en met zaterdag 14 november 2020.

Online trainingen:

Als club vinden wij het heel belangrijk dat iedereen blijft sporten en zullen wij als club onze verantwoordelijkheid nemen en wij zullen op dinsdag en donderdag om 19u30 een online training voorzien. De link naar de online training zal u steeds op onze kalender terugvinden.

Deze training zal steeds gepast zijn voor de hoofd en jeugdgroep. Bij deze trainingen zal soms materiaal nodig zijn, maar we gebruiken alleen materiaal dat iedereen thuis heeft zodat iedereen kan deelnemen.

Hou zeker de website in het oog want we gaan constant evalueren en bijsturen waar kan / nodig is.

WhatsApp

Wisten jullie dat wij een WhatsApp groep hebben waar de meeste van onze leden inzitten. Op deze manier kan er gemakkelijk en snel gecommuniceerd worden. Indien u graag hier lid van wil worden neem dan even contact op met ons.

Volg zeker ook onze FB-groep Ju-Jitsu Keerbergen VZW want hier zullen we jullie up-to-date houden. Bekijk regelmatig onze website op https://www.jujitsukeerbergen.be want al het laatste nieuws komt hier ook op.

Bij vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.