03 November Corona 2020

Burgemeestersbesluit Corona vanaf 03 November

03 November Corona 2020

Geacht(e) atleet, lid, (plus-)ouder, sporter…

In het MB van 1 november 2020 worden alle georganiseerde sport- en cultuuractiviteiten voor iedereen ouder dan 12 jaar verboden, voor -12 jarigen was dit niet verboden. Het MB was anders uitgeschreven dan in de pers en persconferentie toegelicht werd. Vandaag is er door de gemeente echter ook beslist om de georganiseerde sport – en cultuuractiviteiten voor kinderen tot en met 12 jaar tot en met zondag 15 november te verbieden, met uitzondering van de reeds toegestane herfstkampen.

Het college evalueert de situatie op donderdag 12 november.

Het besluit van de gemeente kan u HIER nalezen.

Het kan dus zijn dat jeugdgroep binnenkort terug mag sporten in de sporthal. We houden jullie via onze site op de hoogte.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.