15 November Corona 2020

Jeugd mag terug sporten

15 November Corona 2020

Geacht(e) atleet, lid, (plus-)ouder, sporter…

De gemeente heeft beslist dat vanaf nu de georganiseerde indoor sportactiviteiten voor iedereen van -12 jaar terug mogen doorgaan. Dus vanaf nu dinsdag zullen onze trainingen voor de jeugdgroep terug in de zaal doorgaan. Hopelijk heeft iedereen kunnen genieten van onze online trainingen, op deze manier hebben we getracht de impact zo minimaal mogelijk te houden.

Trainings uren en dagen voor de jeugd

Zie onze kalender: https://www.invictokeerbergen.be/kalender/.

  1. Op dinsdag van 18 uur tot 19 uur
  1. Op donderdag van 18u30 tot 19u30 (Dit zijn nog steeds onze aangepaste uren)
  1. Voorlopig GEEN training op zaterdag

Regels rond de sporthal vanuit de gemeente / overheid

  1. Ouders of volwassen begeleiders die de kinderen brengen niet meer toegelaten worden in de sporthal. De trainers moeten de kinderen halen en brengen tot aan de deur. Ouders die hun kinderen ophalen, moeten verplicht een mondmasker dragen.
  1. Ook op de buitenterreinen mogen ouders niet blijven staan tijdens trainingen. Het is enkel brengen en halen van hun kinderen.
  1. Mondmaskers zijn een verplicht onderdeel in de strijd om het besmettingsrisico te beperken. Algemeen geldt dat je in openbare gebouwen voor de publiek toegankelijke delen een mondmasker moet dragen of wanneer de afstand van 1,5m niet gerespecteerd kan worden. Dit geldt vanaf 12 jaar. Dat betekent ook in de openbare delen van een sporthal (inkom, gangen, toiletten)
  1. Kleedkamers en douches blijven gesloten.
  1. De registratieplicht blijft geldig. (De trainers houden bij wie wanneer aanwezig was)

Veiligheid

  1. Hygiëne blijft belangrijk. Wij ontsmetten dus voldoende de handen van de sporters alsook het sportmateriaal.
  1. Wij trainen met zo weinig mogelijk contact
  1. Wij wisselen zo min mogelijk van partner om de bubbels zo klein mogelijk te houden. Familieleden zullen dus ook tijdelijk zoveel mogelijk samen trainen.
  1. Wanneer er kinderen met symptomen naar de training komen, worden de ouders verwittigd hen te komen halen.
  1. Hou de trainers op de hoogte mochten er buiten de training symptonen komen zodat we alles zo veilig mogelijk kunnen houden.

Hopelijk zien we jullie nu dinsdag terug :-)

WhatsApp

Wisten jullie dat wij een WhatsApp groep hebben waar de meeste van onze leden inzitten. Op deze manier kan er gemakkelijk en snel gecommuniceerd worden. Indien u graag hier lid van wil worden neem dan even contact op met ons.

Volg zeker ook onze FB-groep Ju-Jitsu Keerbergen VZW want hier zullen we jullie up-to-date houden. Bekijk regelmatig onze website op https://www.jujitsukeerbergen.be want al het laatste nieuws komt hier ook op.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.