Beweegbank te Keerbergen

Kasteelpark heeft een beweegbank

Beweegbank te Keerbergen

Dankzij de dienst vrije tijd Keerbergen kan je sinds vrijdag 15 januari 2021 in het Kasteelpark (hoek Haachtsebaan en Kasteeldreef) een IPitup beweegbank terugvinden. Een prachtig initiatief nu we met corona beperkt zijn in ons sporten. Als Keerbergse sportclub vinden wij het dan ook onze verantwoordelijkheid om dit niet alleen te promoten maar ook om deze eens te gaan uittesten.

Bekijk ons filmpje HIER.

Wij zijn dan ook hevige voorstander van deze bank, op de bank zelf kan je enkele foto’s van oefeningen terugvinden maar als je graag extra oefeningen wilt kan je ook de IPitup beweegbank app installeren en kan je nog extra oefeningen vinden. De leden van onze club mogen zeker onze trainers aanspreken als je graag enkele sport specifieke oefeningen wilt.

In de app zouden ook 2 beweegroutes van 1 KM moeten zitten, dus ideaal kan je 1 KM gaan lopen even aan de beweegbank wat sporten en dan terug een rondje lopen.

Wij kunnen onze leden alleen maar aanraden om hier optimaal gebruik van te maken en natuurlijk volgens de corona regels te sporten.

Vergeet trouwens niet dat er aan de sporthal een nog meer completere outdoor gym terug te vinden is.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.