02 Februari Corona 2021

Update 02 Februari

02 Februari Corona 2021

Geacht(e) atleet, lid, (plus-)ouder, sporter…

Zoals aangekondigd zijn de regels op 01-02-2021 aangepast.

Wat is de impact op de jeugdgroep (- 13 jaar)?

  • Zo mogen kinderen onder 13 jaar nog één hobby uitoefenen. –> Als club kunnen wij hier geen controle op uitvoeren, dus hopen wij de verantwoordelijkheid van jullie. Wij begrijpen dat uw kind meerdere hobbies heeft en dat er misschien voor een andere hobby gekozen wordt en dit kan vanwege verschillende redenen zijn. U hoeft het dus niet lastig te vinden als uw kind niet voor Ju-Jitsu gekozen heeft. Het belangrijkste is dat de regels gevolgd worden en dat de gezondheid primeert

  • De bubbels worden verkleind tot maximaal tien personen. –> Tot nu toe is het gemiddeld aantal kinderen op de training maximaal 10 geweest. We hebben daarom gekozen om voorlopig NIET met inschrijvingen te werken. Moest blijken dat we toch met meer dan 10 kinderen zijn zullen we wel met inschrijvingen werken.

Wat is de impact op de hoofdgroep ?

+ 18 Jaar

Spijtig genoeg kunnen we jullie alleen maar online trainingen aanbieden omdat er geen versoepelingen zijn voor deze groep. Je mag wel steeds met 4 personen buiten sporten, spreek met elkaar af en maak hier gebruik van. Keerbergen heeft een nieuwe beweegbank ideaal om buiten te sporten. Aarzel ook niet om mij aan te spreken als je eens samen wilt gaan sporten, mensen die mijn instagram volgen weten dat ik nog steeds zoveel mogelijk tracht te sporten.

Wil je graag helpen voor de -18 jarigen groep, laat het mij weten.

- 18 Jaar

Voor deze groep zijn er versoepelingen mogelijk, jullie mogen in een groep van 10 sporten. Wij hebben beslist om hier nog niet onmiddellijk gebruik van te maken. Net zoals de hoofdgroep moedigen we jullie wel aan om te sporten en spreek me gerust aan.

Krokusvakantie

We willen graag richten om de trainingen voor de -18 jarigen op te starten richting het einde van de krokusvakantie.

Waarom dan pas?

  • Veiligheid is het belangrijkste voor ons
  • We doen een contactsport en zelfs buiten is het momenteel niet verantwoord om zoveel contact te hebben
  • We moeten het als club geregeld krijgen: Kim is net voor de 2de keer papa geworden, Frank moet regelmating werken bij de brandweer, Wout moet regelmatig naar het buitenland voor zijn werk en moet dus ook regelmatig in quarantaine
  • Het weer laat het ook niet toe om onbezorgd buiten te sporten. Als we een uur trainen en het begint na 15 minuten te regenen kunnen we geen onderdak / bescherming bieden omdat we nergens binnen mogen.
  • Het is ook moeilijk om online, buiten en jeugdtrainingen te geven en dit allemaal op elkaar af te stemmen.
  • We moeten ook goedkeuring van het lokaal bestuur krijgen na het opstellen van een draaiboek.

Wij houden jullie zeker op de hoogte.

Hou zeker onze site en onze kalender in het oog.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.