Outdoor trainingen

We starten met de buiten trainingen

Outdoor trainingen

Geacht(e) atleet, lid, (plus-)ouder, sporter…

Goed nieuws vanaf zaterdag 20-02-2021 starten we met de buiten trainingen voor de 12 - 18 jarigen. We doen dit volgens de geldende COVID-regels en met goedkeuring van het lokale bestuur.

Zoals vorige keer toen we nog binnen mochten trainen ligt het maximaal aantal deelnemers (exclusief trainers) op 10 personen. Dit wil dus zeggen dat we met inschrijvingen gaan werken en dat inschrijven dus ook deelnemen betekent vermits je anders de plaats van iemand anders inneemt.

Inschrijven

Zoals altijd kan u een link vinden op de kalender. Bij de link om in te schrijven worden er 2 maal achter uw gegevens gevraagd, de eerste mail is zodat je zelf een bevestiging ontvangt en de 2de maal is zodat wij u kunnen contacteren indien er iets wijzigt aan de training. Deze gegevens worden alleen gelezen door de COVID-verantwoordelijke Kim Lauwers en de trainer van de desbetreffende dag. Deze gegevens worden ook na 2 weken verwijdert.

Op de kalender zal ook steeds een link staan zodat u een zicht heeft op het aantal ingeschreven personen (anoniem) hier zit wel een vertraging van ongeveer 5 minuten op.

Training

De trainingen gaan door op zaterdag van 10 tot 11 uur, dit tijdstip had de meeste stemmen bij de rondvraag. We spreken af bij de buitenfitness aan de sporthal, deze is iets verder dan de ingang van onze zaal.

Wout zal de meeste trainingen leiden.

Benodigdheden

We trainen buiten en hebben geen toegang tot onze zaal, hou hier dus rekenening mee

  • Laat waardevolle items thuis vermits we deze niet veilig kunnen opbergen.
  • Zorg afhankelijk van het weer dat je steeds de juiste kledij aanhebt en voorziet, zorg dus bv dat je een regenjasje bijhebt als er kans op regen is.
  • We sporten buiten, dus dan draag je ook best sportieve kledij
  • Een flesje water vermits we niet mogen delen

COVID - regels

Onze trainers willen heel graag training geven. Als iedereen zich aan de regels houdt en deze mee opvolgt kan onze trainer zich focussen op een leuke les en moet hij niet steeds ingrijpen bij overtredingen.

  • Je komt steeds met mondmasker en dit mag alleen tijdens de training afgezet worden
  • Er mogen niet meer dan 10 deelnemers zijn
  • Deze moeten tussen 12 en 18 jaar oud zijn
  • Ouders kunnen we dus voorlopig niet toelaten
  • Respecteer de social distancing, ook als we tijdens de training op de finse piste lopen tracht je steeds deze afstand te bewaren en niet in groep te lopen
  • Contact is toegelaten zolang dit in functie van de beoefende sport is, toch zullen wij als club trachten dit contact zo beperkt mogelijk te houden

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.