Outdoor tijdens de paaspauze

Kinderen trainen op zaterdag outdoor

Outdoor tijdens de paaspauze

Geacht(e) atleet, lid, (plus-)ouder, sporter…

Zoals jullie weten heeft de regering een paaspauze ingelast en met de strengere regels van de gemeente mag de jeugd niet indoor sporten tijdens deze pauze.

Als club vinden wij het belangrijk om onze jeugd toch zo optimaal mogelijk te laten sporten. Daarom zullen we tijdens deze 3 weken op zaterdag met onze jeugd outdoor sporten en dit van 9 tot 10 uur. We spreken hiervoor af aan de buiten fitness aan de achterkant van de sporthal. Inschrijven is niet nodig.

Zoals altijd kan je al onze trainingen terugvinden op onze kalender.

Wij hopen / gaan er ook vanuit dat we na de paaspauze gewoon onze indoor trainingen mogen hervatten.

Online

Op dinsdag en donderdag hebben we nog steeds de online trainingen voor de hoofdgroep. De jeugd kan deze natuurlijk ook altijd meevolgen :-)

Waarom zaterdag

We hebben hoofdzakelijk voor zaterdag gekozen omdat de gemeente vraagt om tijdens de Paaskampen (8u-18u) het sportcomplex niet te betreden. We willen ten alle tijden vermijden dat we in de week met teveel bubbels / volk op de sporthal komen en willen ook niet te laat sporten.

Verder kunnen we nu nog moeilijk inschatten hoe donker het gaat zijn en met -12 jarigen is in het donker op een niet afgesloten terrein (in tegenstelling tot bijvoorbeeld een hockeyveld) niet ideaal is.

Hou zeker onze site en onze kalender in het oog.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.