Frank haalt zwarte band BJJ

Trainer Frank haalt zijn zwarte band BJJ

Frank haalt zwarte band BJJ

Geachte,

Dat we als club blij mogen zijn met een gepassioneerde trainer zoals Frank Engels weten we al langer. En vandaag hebben we hier weeral een bewijs van, Frank heeft namelijk vandaag zijn zwarte band in Brazillian Ju-Jitsu behaald.

Na zijn talloze competitie titels zoals onder andere

  • Wereldkampioen Wado-Ryu Karate
  • Europees Kampioen Wado-Ryu Karate
  • Europees kampioen Ju-Jitsu for Police and Fire arms Fighting
  • Vice-Europees kampioen Ju-Jitsu Ne-waza bij de Masters
  • meerdere Belgische titels

is dit een nieuwe mijlpaal in zijn prachtige vechtsport carrière. En we weten ongetwijfeld dat dit niet zijn laatste mijlpaal gaat zijn.

Een zwarte band behaal je ook niet zomaar bij Brazillian Ju-Jitsu, hiervoor moet je voortdurend goed presteren en blijvend van zwarte banden kunnen winnen. Technieken kennen is dus niet voldoende, je moet ze ook duidelijk kunnen toepassen in echte situaties. Een zwarte band in Brazillian Ju-Jitsu is dan ook nog steeds een zeldzaam feit en zeker in België.

Kwaliteit en passie behoren dan ook tot de fundamenten van onze club en Frank is daar zeker een toonbeeld van. Met Frank hebben we experten- en competitiekennis in de club over Ju-Jitsu, Brazillian Ju-Jitsu, Thai boxing en Karate

Zeker ook belangrijk te melden is dat Frank deze band onder leiding van Wim Deputter heeft behaald, die nog steeds telt als één van de meest toonaangevende BJJ’er in België is.

Dikke proficiat aan Frank !!

Vanwege,

De trainers, het bestuur