Seizoen 2022 - 2023

In september start het nieuwe seizoen

Seizoen 2022 - 2023

Onze lege dojo

Geachte leden,

Op donderdag 1 september 2022 starten we met ons nieuwe seizoen. Vergeet niet dat we heel de zomer door op dinsdag en donderdag blijven doortrainen.

Dit wil zeggen dat we ook over het lidgeld moeten praten :-) Maar eerst willen we een kleine wijziging op zaterdag bekendmaken.

Aanpassing trainingsuren op zaterdag

We gaan dit seizoen geen training voorzien voor onze jeugdgroep op zaterdag. Dit wil zeggen dat onze jeugd alleen op dinsdag en donderdag zal trainen.

De trainingen van de hoofdgroep zullen daardoor een uurtje vroeger zijn.

Het lidgeld

Het lidgeld dat je moet betalen is voor de groep waarin je traint. Soms mogen atleten in een hogere groep trainen dan hun leeftijd toestaat in dat geval betaal je het lidgeld van de hogere groep.

Jeugd

Voor onze jeugdgroep is het lidgeld 180 euro (Inclusief verzekering en aansluiting bij de federatie).

Hoofdgroep

Onder 14 jaar (en geen BJJ-deelname)

Voor de jongeren in onze hoofdgroep die jonger zijn dan 14 jaar is het lidgeld: 250 euro (Inclusief verzekering en aansluiting bij de federatie). Deze atleten mogen nog niet deelnemen aan de BJJ - trainingen omdat deze pas vanaf 14 jaar zijn. Hier kunnen zeker uitzonderingen op gemaakt worden en deze atleten zullen aangesproken worden door de trainers, in dat geval betalen ze de prijs van de + 14 jaar.

14 jaar en ouder

Voor deze leden is het lidgeld: 350 euro (Inclusief verzekering en aansluiting bij de federatie). Jullie kunnen aan alle trainingen deelnemen.

10-beurtenkaart

Je kan ook een 10-beurtenkaart aankopen. Een 10-beurtenkaart kost exclusief de verzekering en aansluiting bij de federatie 80 euro. Eénmaal per jaar moet de aansluiting en de verzekering van 25 euro extra betaald worden. De 10-beurtenkaart zelf kan je over meerdere seizoenen gebruiken.

KORTINGEN

Vroegboekkorting

Indien u voor 20 augustus 2022 het lidgeld betaalt mag u een korting van 25 euro toepassen.

Familiekorting

Familieleden die op hetzelfde adres wonen en gezamelijk inschrijven mogen een korting toepassen van 25 euro per lid.

Mutualiteiten

De meeste ziekenfondsen betalen een stuk van het lidgeld terug. Vergeet zeker geen formulier van uw fonds aan de trainers te bezorgen dan vullen we dit met plezier in.

Betalingsgegevens

Het lidgeld kan steeds gestort worden op BE34 9794 2892 3190 met vermelding van de naam van het lid.

Bij vragen of opmerkingen aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.