Open Beveren 2023

Eerste competitie van 2023

Open Beveren 2023

Collage van de atleten op de Beveren open

Geachte,

Afgelopen weekend was het de eerste Ju-Jitsu competitie van 2023. Op zaterdag nam trainer Robin De Bie deel aan het Ne-Waza deel. In zijn eigen categorie had Robin geen tegenstanders en moest hij dus in een hogere (zwaardere) categorie vechten.

Maar zelfs met dit nadeel kon niemand Robin stoppen en kwam hij naar huis met het GOUD.

Op zondag was het de beurt aan onze jeugd. Johan moest last minute afzeggen vanwege ziekte, en dus trok Baya met Coach Robin naar Beveren.

Het was een spannende dag want voor Baya was dit haar eerste competitie ooit :-) Baya haalde mooi het ZILVER binnen. Eigenlijk had ze goud moeten halen omdat de enigste waar ze van verloren was, was een meisje dat eigenlijk in een hogere categorie moest vechten.

Vanwege,

De trainers, het bestuur