Gasttraining: Louis Cloots - Kata-Guruma

Fighting gasttraining met Louis Cloots met Kata-Guruma als hoofdfocus

Gasttraining: Louis Cloots - Kata-Guruma

Collage met actiefoto's van tijdens de training met gasttrainer Louis Cloots

Geachte,

Bij Invicto vinden we kwaliteit en hard trainen heel belangrijk, en hiervoor is het belangrijk om openminded te zijn. Daarom dat wij als club regelmatig een gasttrainer op onze training uitnodigen en deze keer hadden we de eer om Louis Cloots te verwelkomen op onze tatami.

Een kleine greep uit zijn Ju-Jitsu palamares:

  • WK 🥇 🥈 🥉
  • EK 2x🥇 2x🥉
  • BK 11x🥇

Naast Ju-Jitsu doet Louis ook Judo, BJJ en grappling en haalt ook in al deze sporten medailles.

Een prachtopportuniteit dus voor onze leden om kennis op te doen van deze topper. Vandaag was het thema op de training de techniek Kata-Guruma. Benieuwd of onze atleten komend weekend al een stukje van deze nieuwe kennis kunnen tonen op de komende competitie :-)

Zeker ook bedankt aan de atleten van Shouri die onder leiding van hun hoofdtrainer Matthias ook afgezakt worden naar onze club voor deze gasttraining. Op deze manier konden beide clubs profiteren om nog eens met andere atleten samen te sporten. Ook bedankt aan Isaak van de Ju-Jitsu club te Bonheiden dat hij ook is komen meetrainen met ons.

Bedankt voor deze toffe les Louis.

Vanwege,

De trainers, het bestuur

📷 Yen Nauwelaers

#jujitsuheroes #goforyoyrdreams #nobullshitjustpassion #6dsportsnutrition #inspiredbyathletesdrivenbyscience #mathyspaints #sportinga #groundgame