Gasttraining Wim Deputter op 9 mei 2023

Sportclub nodigt BJJ legende Wim Deputter uit als gasttrainer op 9 mei

Gasttraining Wim Deputter op 9 mei 2023

Foto van Wim Deputter

Geachte,

Op dinsdag 9 mei zal onze sportclub een bijzondere gasttrainer verwelkomen: BJJ legende Wim Deputter. Met meer dan 600 wedstrijden in BJJ, grappling en MMA op zijn naam, is Wim Deputter een ware grootheid in de wereld van Braziliaans Jiu Jitsu.

Onze eigen trainer Frank heeft ook zijn zwarte band BJJ onder Wim Deputter behaald. Deze gasttraining belooft dan ook een unieke kans te zijn voor onze leden om te leren van een absolute meester in de sport.

De gasttraining is gratis voor onze eigen leden. Andere atleten zijn zeker ook welkom, maar deze betalen 10 euro inkom. Iedereen is dus welkom vanaf 14 jaar.

We hopen op een voltallige deelname van onze eigen atleten en moedigen hen aan om deze unieke kans niet te missen. Voor andere atleten is het een uitgelezen kans om kennis te maken met onze sportclub en met Wim Deputter als gasttrainer.

De training zal een impact hebben op onze trainingsuren. Op 9 mei zal de Ju-Jitsu Fighting training slechts één uur duren, van 19:00 uur tot 20:00 uur. Daarna zal Wim Deputter de BJJ training van 20:00 uur tot 22:00 uur verzorgen.

Wij zijn ontzettend trots en dankbaar dat Wim Deputter zijn tijd en kennis met onze sportclub wil delen. Dit is een niet te missen kans voor onze leden om hun vaardigheden op het gebied van Braziliaans Jiu Jitsu te verbeteren. We hopen dan ook dat iedereen erbij zal zijn op dinsdag 9 mei!

Vanwege,

De trainers, het bestuur