Sportdag Don Bosco Haacht 2023

Robin en Cedric geven les op de sportdag

Sportdag Don Bosco Haacht 2023

Foto van Trainer Robin tijdens de sportdag

Geachte,

Ju-Jitsu club Invicto Keerbergen heeft op dinsdag 2 mei 2023 met succes deelgenomen aan de sportdag van secundaire school Don Bosco in Haacht. De club werd vertegenwoordigd door trainers Robin en Cedric, waarvan Robin een indrukwekkend palmares heeft in verschillende vechtsporten.

De sportdag was een geweldige gelegenheid voor de leerlingen om kennis te maken met de sporten die Invicto Keerbergen te bieden heeft, namelijk Ju-Jitsu Fighting, BJJ en grappling. De studenten werden verdeeld in groepen en kregen les van de trainers. Er werd veel aandacht besteed aan sportiviteit en de dag verliep zonder problemen.

De trainers van Invicto Keerbergen ontvingen veel positieve feedback van zowel leerlingen als leerkrachten. De leerlingen waren erg enthousiast en geïnteresseerd in de sporten en stelden tal van vragen. De leerkrachten waren zeer tevreden over de professionele aanpak van de trainers en gaven aan dat ze volgend jaar graag weer terug wilden keren.

Trainer Robin was erg blij met de interesse en de positieve feedback en ziet de sportdag als een kans om de sporten van Invicto Keerbergen onder de aandacht te brengen. Hij hoopt dat de sportdag zal leiden tot meer leden en groei voor de club. De trainers hebben dan ook alle nodige informatie gegeven en hopen dat de geïnteresseerde leerlingen snel bij hen zullen aansluiten.

Indien u interesse heeft in meer informatie over onze club of u graag wilt dat Invicto Keerbergen eens les komt geven, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via info [AT] invictokeerbergen.be of via de contactpagina op onze website. Wij staan u graag te woord.

Al met al was het een vruchtbare dag voor Invicto Keerbergen en een geweldige kans om de sporten van de club te promoten. Invicto Keerbergen is erg dankbaar voor de kans die hen is geboden om deel te nemen aan de sportdag en kijkt uit naar een mogelijke terugkeer volgend jaar.

Vanwege,

De trainers, het bestuur