Stage Stijl Minnen 2023

Onze atleten leren van toppers op vechtsportstage Stijl Minnen

Stage Stijl Minnen 2023

Foto van Dean tijdens de stage

Geachte,

Op 1 mei 2023 hebben enkele van onze atleten deelgenomen aan de vechtsportstage Stijl Minnen, georganiseerd door de Ju-Jitsuclub Okinawa Steenokkerzeel. Het was een dag vol intensieve trainingen, waar onze atleten de kans kregen om te leren van enkele toppers uit de vechtsportwereld.

De trainingen werden onder andere geleid door gewezen meervoudig Belgisch-, Europees- en wereldkampioen Louis Cloots, gewezen meervoudig Belgisch kampioene Heidi Gorgon en gewezen meervoudig Belgisch kampioen Jasper Debruyn. Onze atleten hebben veel geleerd van deze toptrainers en hebben een fijne dag achter de rug.

Bij onze sportclub moedigen we onze atleten aan om hun horizon te verbreden en bij andere clubs en sporten deel te nemen. We zijn dan ook blij dat onze atleten de kans hebben gekregen om deel te nemen aan deze vechtsportstage en om te leren van enkele van de besten in de sport.

We zijn trots op onze atleten en willen hen feliciteren met hun deelname aan de vechtsportstage. Het is geweldig om te zien hoe ze zich ontwikkelen en verbeteren als atleten. We kijken uit naar hun verdere prestaties en wensen hen alle succes toe in hun toekomstige trainingen en wedstrijden!

Vanwege,

De trainers, het bestuur