Fiets 2023

Fietsdiefstallen aan de sporthal

Fiets 2023

Foto van een fiets die op slot is.

Beste leden van de sportclub,

We willen jullie graag op de hoogte brengen van een vervelend probleem dat zich de afgelopen weken heeft voorgedaan aan onze sporthal. Er zijn namelijk verschillende fietsen gestolen. Dit is natuurlijk bijzonder jammer, maar we willen er alles aan doen om jullie gemotiveerd te houden om met de fiets naar de sporthal te blijven komen.

Daarom willen we jullie vragen om bij het parkeren van jullie fiets steeds gebruik te maken van een fietsslot. Op die manier maken we het potentiële dieven alvast moeilijker om hun slag te slaan. Het zou ook een goed idee zijn om je fiets te stallen op een goed verlichte plaats en in het zicht van anderen.

We begrijpen dat het vervelend is om je fiets steeds op slot te moeten zetten, maar het is een kleine moeite om ervoor te zorgen dat je fiets veilig blijft. Bovendien heeft fietsen vele voordelen, het is goed voor het milieu, je gezondheid en het bespaart parkeerproblemen en kosten.

We hopen dan ook dat jullie begrip hebben voor deze extra maatregelen en dat we op jullie medewerking mogen rekenen om onze sportclub veilig te houden voor iedereen. Blijf dus gerust met de fiets naar de sporthal komen, maar let wel op de veiligheid van je fiets.

Met sportieve groeten,

De trainers, het bestuur