Graadverhogingen mei 2023

Ju-Jitsu Jeugd van Invicto Belgium vzw behaalt graadverhogingen

Graadverhogingen mei 2023

Groepsfoto van de jeugd met hun nieuwe graad en hun trainers

Geachte,

Tijdens de trainingssessie van de ju-jitsu groep voor de jeugd bij Invicto Belgium vzw zijn er vandaag de graadverhogingen gevierd. Met grote blijdschap en tevredenheid hebben zowel de leerlingen als de trainers de vooruitgang van de jeugdige vechtsportbeoefenaars gevierd.

De graadverhogingen zijn het resultaat van hard werken, doorzettingsvermogen en toewijding van de jeugdleden. Onder begeleiding van de deskundige trainers van Invicto Belgium hebben de jonge ju-jitsuka’s hun vaardigheden verfijnd en nieuwe niveaus van bekwaamheid bereikt. De trainers waren verheugd om te zien hoe hun leerlingen groeiden en vorderingen maakten in de sport.

“Het is geweldig om te zien hoe onze jeugdleden zich ontwikkelen en vooruitgang boeken in ju-jitsu,” verklaarde de hoofdtrainer van Invicto Belgium. “Tijdens de reguliere training hebben ze hun technieken verfijnd en hun vaardigheden verbeterd. We zijn allemaal trots op hun prestaties.”

De jeugdleden van Invicto Belgium hebben met veel inzet en toewijding getraind om hun graadverhoging te verdienen. De graadverhogingen zijn een erkenning voor hun voortdurende inzet en groei in de sport. Invicto Belgium moedigt alle jeugdleden aan om deze nieuwe graden met trots te dragen en ze te beschouwen als een teken van hun toewijding en bekwaamheid.

Invicto Belgium vzw is verheugd over de voortdurende vooruitgang van hun ju-jitsu groep voor de jeugd en is vastbesloten om hoogwaardige training en begeleiding te blijven bieden. Ze streven ernaar om de jeugdleden de mogelijkheid te geven hun potentieel volledig te benutten en te groeien in hun ju-jitsu vaardigheden.

De graadverhogingen binnen de ju-jitsu groep van Invicto Belgium vzw tijdens de reguliere training benadrukken het streven naar uitmuntendheid en de groeiende ju-jitsu gemeenschap binnen de club. Invicto Belgium feliciteert alle jeugdleden met hun behaalde graden en wenst hen veel succes in hun verdere ju-jitsu reis.

Vanwege,

De trainers, het bestuur