Titantrophy te Lier 2023

Pepijn en Cedric behalen goud in hun eerste grappling toernooi!

Titantrophy te Lier 2023

Collage van Pepijn en Cedric op het podium

We zijn verheugd om Pepijn en Cedric, twee van onze getalenteerde atleten, te feliciteren met hun uitstekende prestaties op de recente Titantrophy in Lier. Deze wedstrijd stond open voor alleen white belts en beide atleten hebben met trots het goud binnengehaald.

Voor Pepijn was dit zijn allereerste toernooi ooit. Hoewel hij eerdere ervaring heeft opgedaan in ju-jitsu, heeft hij nooit eerder deelgenomen aan een competitie. Desondanks heeft hij zichzelf overtroffen en met twee overwinningen wist hij de titel binnen te halen. Dit is een opmerkelijke prestatie voor een debutant en we zijn enorm trots op zijn doorzettingsvermogen en vastberadenheid.

Cedric daarentegen had al deelgenomen aan BJJ-competities, maar had nog nooit een grappling competitie ervaren. Desondanks heeft hij zijn vaardigheden en technieken met succes toegepast en heeft hij met drie indrukwekkende overwinningen het goud weten te veroveren. Zijn inzet en toewijding hebben zich duidelijk uitbetaald en we feliciteren hem met deze prachtige prestatie.

Als club zijn we enorm trots op zowel Pepijn als Cedric. Hun harde werk, toewijding en vastberadenheid hebben hen naar de top van het podium gebracht. Ze hebben niet alleen laten zien wat ze individueel kunnen bereiken, maar hebben ook onze clubnaam hoog gehouden. We willen ook onze trainer Frank bedanken voor zijn voortdurende steun, begeleiding en training, die hebben bijgedragen aan het succes van deze atleten.

We moedigen alle leden van onze club aan om deel te nemen aan competities, of het nu gaat om BJJ, Grappling, Ju-Jitsu Fighting of Ju-Jitsu Groundfight. Competities bieden een unieke kans om je vaardigheden te testen, je grenzen te verleggen en waardevolle ervaring op te doen. Het is een geweldige manier om te groeien als vechtsporter en jezelf te verbeteren, zowel fysiek als mentaal.

Onder begeleiding van onze geweldige trainers, die altijd klaarstaan om hun kennis en expertise te delen, zul je de nodige technieken en strategieën leren om succesvol te zijn in het competitie circuit.

Of je nu al ervaring hebt in een specifieke discipline of helemaal nieuw bent in de wereld van vechtsporten, er is een competitie die bij jou past. Deelname aan een toernooi biedt niet alleen de mogelijkheid om jezelf te meten met andere getalenteerde atleten, maar ook om nieuwe vriendschappen te sluiten en een sterke band met je teamgenoten op te bouwen.

Dus laten we ons laten inspireren door het succes van Pepijn en Cedric en de uitdaging aangaan om ook deel te nemen aan een competitie. Onze club staat achter je en zal je ondersteunen op je reis naar succes. Samen kunnen we nieuwe hoogten bereiken en onze passie voor vechtsporten blijven voeden.

Doe mee, train hard en ga ervoor! De competitie wacht op jou.

Met sportieve groet,

De trainers