Kampioenenviering 2023 Tremelo

De gemeente Tremelo viert zijn kampioenen van 2023

Kampioenenviering 2023 Tremelo

Groepsfoto op de kampioenenviering van de gemeente Tremelo met alle gehuldigde kampioenen

Afgelopen vrijdag kwam Tremelo samen om een lokale held te eren tijdens de kampioenenviering. Heijens Gianluca, recentelijk bekroond tot Belgisch Kampioen Ju-Jitsu, werd tijdens een feestelijke ceremonie gehuldigd in zijn woonplaats.

De gemeente Tremelo vierde met trots de prestaties van Gianluca Heijens, die op het Belgisch Kampioenschap Ju-Jitsu de gouden medaille veroverde. Tijdens de ceremonie werd ook erkenning gegeven aan trainers Kim Lauwers en Frank Engels, die Gianluca met toewijding begeleidden tijdens het kampioenschap en de aanloop er naartoe.

De huldiging in Tremelo markeert het begin van een reeks vieringen ter ere van Gianluca Heijens. Begin volgend jaar zal hij opnieuw in de schijnwerpers staan wanneer hij wordt gehuldigd in Keerbergen, de plaats waar hij intensief traint bij de Invicto Keerbergen en waar onze club bijna jaarlijks wordt gehuldigd vanwege consistente kampioenschappen. Elk jaar heeft Invicto Keerbergen minstens één kampioen, en deze constante stroom van succes weerspiegelt de toewijding en bekwaamheid van de clubleden en de trainers.

Gianluca toonde zijn dankbaarheid: “Het is een bijzondere eer om gehuldigd te worden in mijn thuisgemeente Tremelo, waar mijn reis begon.”

De vrijdagse huldiging in Tremelo was niet alleen een viering van sportieve triomf, maar ook een hartverwarmende uiting van lokale trots en samenhorigheid. Heijens Gianluca blijft een inspiratiebron voor de gemeenschap en een voorbeeld van doorzettingsvermogen. De gemeente kijkt uit naar de verdere festiviteiten en de voortzetting van Gianluca’s indrukwekkende sportieve reis.

Vanwege,

De trainers en het bestuur