Interclub 2023 dag 1

Resultaat Interclub Judo dag 1

Interclub 2023 dag 1

Collage van de wedstrijden van Trainer Kim op de Interclub wedstrijd

Afgelopen weekend waren de interclub wedstrijden weer het toneel van intense actie en opmerkelijke prestaties.

Zoals jullie weten is trainer Kim ook actief als wedstrijd judoka bij JudoTeam Duffel. Van de vier individuele wedstrijden heeft hij er twee gewonnen met overtuigende ippons, wat de vastberadenheid en vaardigheden die we van hem gewoon zijn.

De ploeg zelf heeft maar 1 globale overwinning kunnen behalen en we staan voorlopig laatste.

Helaas bracht het weekend ook een schaduw over ons team, met de zware blessure van de judoka in de +90 categorie die een operatie noodzakelijk maakt. We wensen hem het allerbeste en een spoedig herstel. Tegelijkertijd zien we de veerkracht van ons team, met Kim die ondanks eerdere zorgen over zijn rug standhoudt dankzij de zorg van kine maximus .

Met de tweede interclub wedstrijddag in Gent in het vooruitzicht, beseffen we dat er nog vier wedstrijden te gaan zijn. Het is een kans voor ons team om te herstellen, te groeien en te laten zien waar ze toe in staat zijn ondanks het feit dat we geen reserve judoka hebben voor in de +90 kg. De focus ligt niet alleen op individuele overwinningen, maar ook op de samenwerking en teamgeest die ons als ploeg verder zullen brengen.

De judoka’s zijn vastbesloten om het beste van zichzelf te geven en de successen van het verleden te overtreffen. Kim, als de oudste in de ploeg en 1 van de oudste deelnemer van de Interclub blijft vastberaden om terug te komen na een eerdere blessure.

Met de collectieve inzet van het team kijken we vol verwachting uit naar de komende uitdagingen. Elke wedstrijddag biedt een nieuwe kans om te laten zien waar we als judoploeg toe in staat zijn. Zaterdag in Gent zal een cruciale dag worden, en we zijn vastbesloten om als team te schitteren en onze club trots te maken.

📷 Alle foto’s door Rik Vander Sanden