Triomf Staredown FC 16

Darce Submission bij Staredown FC 16

Triomf Staredown FC 16

Fightcard van Robin De Bie

Gisteravond behaalde onze trainer, Robin De Bie, een indrukwekkende overwinning via de krachtige darce submission bij Staredown FC 16. Ondanks de last-minute annulering van een MMA-gevecht nam de avond een onverwachte wending met een boeiende grappling-match tegen dezelfde tegenstander. De tegenstander zijn MMA-vergunning was niet in orde.

Een poging om het gevecht snel af te werken waarbij Robin een klein foutje maakte, zorgde ervoor dat de wedstrijd spannend werd. Maar ondanks dit foutje kon Robin de wedstrijd in amper 1 minuut 20 seconden als winnaar afwerken waarbij de tegenstander moest afkloppen.

Speciale dank gaat uit naar de vriendin van Robin en kinesist Tien Le Nguyen Khanh, die vier weken voor het gevecht een blessure behandelde en Robin in topconditie bracht.

We willen ook onze oprechte waardering uitspreken voor de talrijke supporters van de club die aanwezig waren en ons hebben gesteund. Jullie aanmoedigingen hebben een onschatbare bijdrage geleverd aan de sfeer van de avond.

Onze dank gaat natuurlijk ook uit naar de coaches en teamgenoten van:

  • @perfectteammma @bendandois
  • @youssefaddibmma @chris.vanboom
  • @invicto_keerbergen @frank.engels @lauwers.kim
  • @brasabelgium @wimdeputterbjj

Deze waardevolle ervaring zal bijdragen aan kracht en groei voor toekomstige uitdagingen. Nogmaals hartelijk dank aan allen die deel uitmaakten van deze gedenkwaardige avond. Op naar nieuwe kansen en overwinningen onder leiding van onze triomferende trainer!

Vanwege,

De trainers en het bestuur