Gasttraining: Louis Cloots

Fighting gasttraining met Louis Cloots

Gasttraining: Louis Cloots

Collage met actiefoto's van tijdens de training met gasttrainer Louis Cloots

Louis Cloots Gasttraining: Een Verrijkende Ervaring bij Invicto

Beste leden,

Bij Invicto hechten we veel waarde aan kwaliteit en hard werken, en we geloven sterk in het belang van openheid voor nieuwe inzichten en vernieuwing. Om deze reden nodigen we regelmatig gasttrainers uit op onze trainingen, en recent hadden we het genoegen om Louis Cloots te verwelkomen op onze tatami.

Louis Cloots, een indrukwekkende palmares:

  • WK 🥇 🥈 🥉
  • EK 2x🥇 2x🥉
  • BK 11x🥇

Naast zijn uitmuntende prestaties in Ju-Jitsu, beoefent Louis ook Judo en Grappling en heeft hij ook hierin medailles behaald.

Deze gasttraining bood onze leden een prachtkans om kennis te vergaren van deze ervaren sporter. Bij de jeugd lag de focus specifiek op het thema ‘dierenparadijs’.

Tactischer vechten als doel: De training benadrukte niet alleen de technische aspecten van de sport, maar ook het tactische element. Louis deelde zijn inzichten over tactischer vechten, wat onze atleten een waardevolle toevoeging aan hun repertoire biedt.

Competitieve voorbereiding: Met de komende competitie in het vooruitzicht, zijn we enthousiast om te zien hoe onze atleten de opgedane kennis en vaardigheden zullen inzetten. Het is altijd bevredigend om de groei en ontwikkeling van onze leden te zien, en we hebben er vertrouwen in dat deze gasttraining hun prestaties zal versterken.

Dank aan Louis Cloots en alle deelnemers: Een speciale dank aan Louis Cloots voor het delen van zijn expertise en passie voor de sport.

Bedankt voor deze leerzame en plezierige les, Louis!

Met sportieve groet,

Vanwege,

De trainers, het bestuur

📷 Kim Lauwers