Keerbergen loopt warm

Tijdens De Warmste Week

Keerbergen loopt warm

AI-gegenereerd winterlandschap met een historische molen uit de 1700s, een schaatsbaan met mensen in judokleding, omringd door sneeuwbedekte bomen en gebouwen, inclusief de logo's van 'De Warmste Week' en 'INVICTO'.

Doe Mee met ‘Keerbergen Loopt Warm’ Tijdens De Warmste Week!

Hallo sportvrienden!

De meest inspirerende tijd van het jaar is aangebroken, en wat is een betere manier om dit te vieren dan door deel te nemen aan een hartverwarmende activiteit? Wij nodigen jullie uit om op donderdag 21 december samen te komen voor ‘Keerbergen loopt warm’, een speciaal evenement tijdens De Warmste Week.

Wat is ‘Keerbergen Loopt Warm’?

Dit is een lokale warmathon georganiseerd door onze enthousiaste sportraad. Het idee is simpel maar krachtig: we lopen of wandelen samen om steun te bieden aan het goede doel ‘Opgroeien zonder zorgen’. De schaatsbaan van Keerbergen wordt omgetoverd tot het Warmste Huis, waar we niet alleen samen sporten, maar ook feestvieren!

Het Parcours en Tijden

Het parcours is 1,5 km lang en is toegankelijk voor iedereen, ongeacht je sportniveau. We starten om 18u en de laatste ronde begint om 19u30. Dit betekent dat je genoeg tijd hebt om op je eigen tempo deel te nemen.

Extra’s voor Deelnemers

Elke deelnemer wordt verwend met gratis drankjes en een kerstmuts, dankzij onze gulle sponsors. Verwacht ook leuke randanimatie die zorgt voor een onvergetelijke sfeer!

Hoe Deel te Nemen

Deelname is eenvoudig: kom gewoon naar de schaatsbaan op 21 december. En waarom niet samen met je sportmaatjes afspreken? Samen sporten is immers leuker!

We hopen jullie allemaal te zien op deze speciale avond. Laten we samen bewegen, steun bieden aan een goed doel en het jaar op een prachtige manier afsluiten!

Tot dan!

Vanwege,

De trainers, het bestuur