Kerstgroet

Feesten op de tatami

Kerstgroet

AI-gegenereerde cartoon van vrolijke judokas met zwarte banden, waaronder mannen, vrouwen en kinderen, die een kerstboom versieren in een dojo, met een van hen die een gouden helm draagt, met het opschrift 'Happy Christmas' op de achtergrond.

Een Kerstgroet van de Tatami: Feesten in Judostijl!

Ho, ho, ho… atleten! Terwijl de kerstklokken klingelen en de tatami rust krijgt, is het tijd voor een feestelijke worp van onze kant. We willen al onze gewaardeerde atleten, van de witte tot de zwarte banden, jong en oud, een fantastische kerstperiode toewensen.

Zoals de kerstman slechts één keer per jaar langs komt, zo zullen ook wij in de kerstvakantie maar één keer de matten betreden voor een vrije training. Zorg dat je erbij bent, want het wordt een combinatie van feestvreugde en technieken waar je u tegen zegt!

Vergeet niet regelmatig een worp te doen naar onze kalender om up-to-date te blijven met de laatste trainingstijden en evenementen. Want zoals een goede atleet weet, is anticipatie de sleutel tot succes (en dat geldt ook voor het niet missen van de trainingen).

Laat de kerstkoekjes maar komen, maar houd ook ruimte voor wat ju-jitsu-actie, zodat je in het nieuwe jaar weer volledig in vorm op de mat kunt verschijnen.

Dus, trek je beste kersttrui aan, rol die kerstboom de dojo in, en laten we samen het jaar uitwerpen op een manier die alleen wij ju-jitsuka’s begrijpen. Fijne feestdagen en een vrolijk nieuwjaar!

Met feestelijke groeten en een stevige ippon,

Vanwege,

De trainers, het bestuur