Successen voor Invicto Keerbergen

Wedstrijd te Steenokkerzeel

Successen voor Invicto Keerbergen

Afgelopen weekend heeft Invicto Keerbergen zich op indrukwekkende wijze kunnen onderscheiden tijdens het eerste Jiu Jitsu-toernooi in Steenokkerzeel. Baya, een van onze veelbelovende vechsters, heeft haar uitstekende vorm en veelzijdigheid opnieuw bewezen door het behalen van twee gouden medailles en een bronzen medaille in verschillende categorieën.

ONGEËVENAARDE VERSATILITEIT EN DOORZETTINGSVERMOGEN

Baya, met een indrukwekkend palmares waaronder meerdere eerdere overwinningen, heeft laten zien dat haar succes bij het Open Antwerpen 2024 geen toevalstreffer was. In de categorie fighting U12 Meisjes behaalde ze twee overwinningen, wat haar een gouden medaille opleverde. Niet tevreden met slechts één categorie, betrad ze ook de arena in de categorie fighting U14 jongens, waar ze twee overwinningen behaalde en twee nederlagen leed, resulterend in een bronzen medaille. Haar deelname op zondag in de categorie groundfight U12 jongens -48kg was een toonbeeld van dominantie, waar ze alle tegenstanders versloeg en een tweede gouden medaille verdiende.

Victor, een andere waardevolle vechter van Invicto Keerbergen, nam de uitdaging aan in de loodzware categorie Senioren -69 kg. Met vier gevechten op zijn naam slaagde hij erin een overwinning te behalen, een bewijs van zijn vastberadenheid en vechtershart.

BLIK OP DE TOEKOMST: HET BK IN BAZEL

Met de recente successen op het toernooi in Steenokkerzeel kijkt Invicto Keerbergen vol verwachting uit naar de volgende grote uitdaging: het Belgisch Kampioenschap in Bazel op 20 april. De prestaties van Baya en Victor zijn een inspiratie voor het hele team en beloven veel voor de komende wedstrijden.

CONCLUSIE

Het door Team Okinawa georganiseerde toernooi was een fantastisch platform voor Invicto Keerbergen om hun talent en doorzettingsvermogen te tonen. Baya’s indrukwekkende prestaties, met twee gouden medailles en een bronzen medaille, naast Victor’s dappere prestatie in een zware categorie, onderstrepen de kracht en vastberadenheid van ons team. Met het oog op het BK in Bazel blijven we onze atleten ondersteunen op hun pad naar verdere successen in de vechtsportwereld.

Vanwege,

De trainers, het bestuur