Seizoen 2024 - 2025

In september start het nieuwe seizoen

Seizoen 2024 - 2025

Onze lege dojo

Geachte leden,

Op dinsdag 3 september 2024 starten we met ons nieuwe seizoen. Vergeet niet dat we heel de zomer door op dinsdag en donderdag blijven doortrainen.

Dit betekent dat we ook over het lidgeld moeten praten :-)

HET LIDGELD

Het lidgeld dat je moet betalen is voor de groep waarin je traint. Soms mogen atleten in een hogere groep trainen dan hun leeftijd toestaat; in dat geval betaal je het lidgeld van de hogere groep.

JEUGD

Voor onze jeugdgroep is het lidgeld nu 200 euro (Inclusief verzekering en aansluiting bij de federatie).

HOOFDGROEP

ONDER 14 JAAR (EN GEEN BJJ-DEELNAME)

Voor de jongeren in onze hoofdgroep die jonger zijn dan 14 jaar, is het lidgeld 300 euro (Inclusief verzekering en aansluiting bij de federatie). Deze atleten mogen nog niet deelnemen aan de BJJ-trainingen, omdat deze pas vanaf 14 jaar zijn. Hier kunnen zeker uitzonderingen op gemaakt worden en deze atleten zullen aangesproken worden door de trainers; in dat geval betalen ze de prijs van de + 14 jaar.

Vergeet niet dat deze groep op 3 dagen kan sporten in plaats van 2! Ook op zaterdag kunnen zij sporten.

14 JAAR EN OUDER

Voor deze leden is het lidgeld 350 euro (Inclusief verzekering en aansluiting bij de federatie). Jullie kunnen aan alle trainingen deelnemen.

10-BEURTENKAART

Je kan ook een 10-beurtenkaart aankopen. Een 10-beurtenkaart kost exclusief de verzekering en aansluiting bij de federatie 100 euro. Eénmaal per jaar moet de aansluiting en de verzekering van 30 euro extra betaald worden. De 10-beurtenkaart zelf kan je over meerdere seizoenen gebruiken.

KORTINGEN

VROEGBOEKKORTING

Indien u voor 31 juli 2024 het lidgeld betaalt, mag u een korting van 5% toepassen.

FAMILIEKORTING

Familieleden die op hetzelfde adres wonen en gezamenlijk inschrijven, mogen een korting toepassen van 8% per lid.

MUTUALITEITEN

De meeste ziekenfondsen betalen een stuk van het lidgeld terug. Vergeet zeker geen formulier van uw fonds aan de trainers te bezorgen; dan vullen we dit met plezier in.

BETALINGSGEGEVENS

Het lidgeld kan steeds gestort worden op BE34 9794 2892 3190 met vermelding van de naam van het lid. Zorg dat u zeker het aansluitingsformulier hier aan de trainer bezorgd.

BELANGRIJKE DATA

Houd de kalender goed in de gaten! De eerste week van juli zullen de trainingen doorgaan in Haacht. In augustus zullen we rustig met de jeugd starten met sporten. Beide jeugdgroepen zullen dan samen één uur trainen.

CONTACT & COMMUNICATIE

We houden onze leden graag op de hoogte. U kunt ons altijd contacteren om toegevoegd te worden aan onze WhatsApp-groep, waar we belangrijke updates delen. Natuurlijk komt ook alles op onze website.

Bij vragen of opmerkingen, aarzel dan zeker niet om ons te contacteren.

Voor meer info kan je steeds terecht bij Kim Lauwers.

We kijken ernaar uit om jullie allemaal weer te zien in het nieuwe seizoen!

Met sportieve groeten,

De Trainers en het Bestuur