Professionele Samenwerkingen

Onze partners

Ons ervaren, gediplomeerd, gepassioneerd en enthousiast trainers team staat klaar om je op een verantwoorde wijze te begeleiden.
Het team focussed zich erop om de beste begeleiding in onze sport aan te bieden, medisch verantwoord en blessure preventief te trainen.
Spijtig genoeg kan het soms toch gebeuren dat een atleet een blessure oploopt en dan willen wij als club dat jullie ook hier de beste begeleiding krijgen.
Daarom hebben wij volgende professionele samenwerkingen:

Onze partner:

Maximus

Kinesitherapie Maximus Logo
Bij Roman en Margot van Maximus kan je onder andere terecht voor sportkinesitherapie en hebben wij als club het volste vertrouwen dat je hier optimaal begeleid zal worden. Bij Maximus zijn ze zelf sporters en begrijpen ze heel goed de noden en verwachtingen van een atleet. Dankzij de goede relatie tussen Invicto Keerbergen en Maximus is er ook veel contact en overleg. Op deze manier kunnen we perfect overleggen welke elementen in onze sport belangrijk zijn zodat de atleet zo snel mogelijk kan revalideren en de trainingen kan hervatten. Ook een sportmassage voor of na een zware training / competitie kan je bij onze partner bekomen. Ze zijn een geconventioneerde kine praktijk.
Aanbod:
  • Kinesitherapie
  • Osteopathie
  • Loopanalyse en screening
  • Relaxatie massage
  • Sportmassage
  • Personal coaching
Documenten:
U kan een volmacht aan Maximus geven zodat zij de vooruitgang van uw sportblessure met ons mogen delen en bespreken. Op deze manier kunnen we samenwerken om zo optimaal mogelijk de atleet te begeleiden.
Contact: