Invicto BJJ

Onze BJJ-afdeling

Brazilian Ju-Jitsu (BJJ)

Ontdek de opwindende wereld van Braziliaans Jiu-jitsu! Deze geavanceerde vechtsport richt zich op het grondgevecht, beter bekend als ne-waza, en het toepassen van submissions zoals houdgrepen, ook wel Osae Komi Waza genoemd in het Japans. Ons doel is om jou de vaardigheden aan te leren die je nodig hebt om een dominante positie te bereiken en je aanvaller snel tot overgave te dwingen.

Bij Braziliaans Jiu-jitsu draait alles om het principe van “zacht wint van hard”. Zelfs als je fysiek kleiner of zwakker bent, kun je met de juiste technieken en bewegingen jezelf effectief verdedigen tegen een sterke en grotere tegenstander. Of je nu geïnteresseerd bent in zelfverdediging of het meedoen aan wedstrijden, onze trainingen bieden u een schat aan informatie en mogelijkheden.

Wij leggen de nadruk op het opbouwen van een solide basis van technische kennis. Door middel van intensieve oefengevechten, drills en competitieve sparring, helpen we je om steeds beter te worden in Braziliaans Jiu-jitsu. Onze trainers zullen je helpen om je vaardigheden naar een hoger niveau te tillen.

Neem vandaag nog een kijkje op onze website of op onze trainingen en ontdek hoe Braziliaans Jiu-jitsu jou kan veranderen in een zelfverzekerde en bedreven vechtsporter. Sluit je aan bij onze community van gepassioneerde beoefenaars en bereik nieuwe hoogten in je persoonlijke groei en prestaties.

Invicto BJJ is een afdeling onder leiding van zwarte band Frank Engels, kijk zeker ook naar onze No-Gi / Grappling afdeling.

Invicto BJJ is aangesloten bij BRASA Team onder de Belgische BJJ-legende Wim Deputter.

Trainingen

Zie trainingen en kalender voor het overzicht van de trainingen.

Inschrijven

Zin om deel te nemen? Kijk hier voor meer informatie.

Trainers

Meer informatie over de trainers kan je hier vinden.